مسدود کردن خودکار ip مزاحم در وردپرس و جلوگیری از دیدن سایت

یکی از راه های مبارزه با اسپم و هرزنامه در وردپرس نصب و فعال سازی افزونه اکسیمت Akismet می باشد این پلاگین با استفاده از الگوریتم و قوانین خاص خود به شناسایی دیدگاه های اسپم و هرزنامه می پردازد و آنها را در دسته اسپم قرار می دهد. در کنار اکیسمت می توان با مسدود کردن ای پی هایی که تلاش در ارسال هرزنامه و یا ورود به پیشخوان وردپرس را دارند باعث قطع دسترسی و جلوگیری از دیدن سایت توسط ip های مزاحم شد در این مطلب از روناک وب قصد معرفی افزونه ای برای مسدود کردن خودکار ip مزاحم در وردپرس و جلوگیری از دیدن سایت را داریم پس تا پایان همراه روناک وب باشید.

مسدود کردن خودکار ip مزاحم در وردپرس و جلوگیری از دیدن سایت

افزونه مسدود کردن خودکار ip مزاحم در وردپرس

یکی از برترین افزونه ها برای شناسایی ای پی مزاحم افزونه IP Geo Block می باشد این افزونه با استفاده از API چندین سایت شناسایی ip مطرح در جهان استفاده می کند تا قدرت تشخیص اسپم و هرزنامه ها را افزایش دهد بعد از نصب و فعال کردن افزونه با مراجعه به پنل تنظیمات آن می توانید سایتهایی که قصد دارید از api آنها برای دریافت اطلاعات ای پی ها استفاده شوند را انتخاب کنید و تعیین کنید که می خواهید افزونه ip های مزاحم مربوط به کدام بخش وردپرس را کنترل کند در حال حاظر سه بخش دیدگاه ها ، XML-RPC و فرم ورود به پیشخوان وردپرس در دسترس هستند.
از امکانات دیگر افزونه قابلیت نمایش ip های مسدود شده به همراه جزئیاتی مانند زمان و دلیل مسدود شدن، کشوری که ip در محدوده آن قرار دارد ، لیست کامل و تاریخچه ip های مسدود شده با قابلیت صفحه بندی و … می باشد همچنین امکان مشاهده موقعیت ip خاطی بر روی نقشه های جغرافیایی گوگل وجود دارد. صفحه افزونه در مخزن وردپرس

2,202 بازدید ۴ نظر
خیلی خوشم اومد.
به نظر من !!!
  1. ابی می گه:
    00:20 مورخه 07 نوامبر 16

    مطالبتون خیلی عالی بود، کاش یک توضیح و آموزش هم در مورد این افزونه قرار بدید

    • محسن بینا می گه:
      19:02 مورخه 07 نوامبر 16

      سلام ممنون از شما بعد از بررسی حتما یک آموزش کامل و جامع هم در وب سایت قرار می دهیم

  2. رحیمی می گه:
    14:32 مورخه 30 نوامبر 16

    این قسمت دارای غلط املایی هست
    افزونه ip های مزاحم مروبط
    البته این مسئله نشون از این داره که شما خودتون مطالب رو می نویسید/
    همچنین ایا افزونه ای هست که با استفاده از اون بشه ربات های خبر خوان رو شناسایی کرد و یا ip هایی که بر روی وب سایت ما قفل شدن شناسایی کنیم

    • محسن بینا می گه:
      19:12 مورخه 30 نوامبر 16

      سلام ممنون بابت گزارشتون تصحیح شد.
      فکر میکنم افزونه All In One WP Security & Firewall چنین امکانی را داشته باشه تست کنید شاید به دردتون بخوره

کد امنیتی: *

با عضوت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب و فیلم های آموزشی را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی روناک وب از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!!