Notice: wp_deregister_script was called incorrectly. اسکریپت‌ها و شیوه‌نامه‌ها نباید پیش از wp_enqueue_scripts، admin_enqueue_scripts و login_enqueue_scripts ثبت یا فراخوانی شوند. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 3.3 افزوده شده است.) in /home/ronakweb/domains/ronakweb.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3190 » ساختار استاندارد کدها در قالب html

ساختار استاندارد کدها در قالب html

از مهم ترین زبانهای برنامه نویسی و کد نویسی در طراحی قالب وردپرس و کلا در طراحی سایت زبان سمت کاربر html می باشد اگر به درستی و به صورت استاندارد این زبان را فرا بگیرید می توانید سایتهای بهینه و دارای سئو بالا طراحی کنید در این مطلب از روناک وب نحوه کد نویسی استاندارد برای تشکیل ساختار استاندارد کدها در قالب html را فرا خواهید گرفت، کدهای نوشته شده نسخه html 5 هستند تا پایان همراه روناک وب باشید.
ساختار استاندارد کدها در قالب html - آموزش html 5

ساختار استاندارد کدها در قالب html از نظر سئو

عموما ساختار اصلی قالبهایی که از نسخه html 5 استفاده می کنند شبیه به کدهای زیر می باشد، در کد زیر قالب دو ستونه می باشد که دارای ستون راست و یک ستون برای نمایش مطالب است.

<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
	<title>روناک وب</title>
</head>
<body>

<header></header>


<div class="sidebar-right">

<aside>

<h4></h4>


<ul>

<li></li>


<li></li>

		</ul>

	</aside>

</div>


<div id="content">

<article>

<header>
<h2></h2>
</header>




<footer></footer>

</article>

</div>


<footer></footer>

</body>
</html>

در مطالب آینده هر کدام از تگها توضیح داده خواهند شد فعلا به تشریح ساختار استاندارد کدها در قالب html می پردازیم.
در html 5 هر صفحه خود دارای تگ های header و footer می باشد که نشان دهنده سر صفحه و پانوشت صفحه می باشند که اجزاء مورد نمایش در بالاترین بخش قالب در تگ header و اجزاء مورد نمایش در پایین تر سطح قالب در تگ footer قرار می گیرند این بخشها معمولا در تمام صفحات سایت ثابت هستند.
در این کدها از یک ستون برای نمایش ابزارک های سایت استفاده شده که هر ابزارک بایستی در تگ aside قرار گیرد و برای نمایش عنوان ابزارک نیز بهتر است در تگ h4 نمایش داده شود.
برای نمایش مطالب در صفحه از تگ article (به معنی مقاله ، بند) استفاده می شود این تگ خود نیز شامل header و footer می باشد در تگ هدر بایستی مهمترین بخش مطلب که می تواند از عنوان و دسته بندی تشکیل شود استفاده کرد اگر در صفحه اصلی سایت هستیم و قصد داریم تعداد زیادی مطلب را نمایش دهیم می توانیم از تگ h2 برای عنوان مطالب استفاده کنیم اما در ادامه مطلب که تنها یک مطلب و در نتیجه یک تگ article وجود دارد می توانیم از تگ h1 استفاده کنیم. در تگ فوتر اطلاعاتی که از اهمیت کمتری برخوردار هستند مانند نام نویسنده ، تاریخ انتشار و لینک ادامه مطلب را می توان نمایش داد.
رعایت ساختار استاندارد کدها در قالب html و همین نکات باعث می شود قالب طراحی شده دارای کد نویسی معتبر و ولید در w3c شود.

1,589 بازدید بدون نظر
خیلی خوشم اومد.
به نظر من !!!

کد امنیتی: *

Notice: Undefined index: comment_notes_after in /home/ronakweb/domains/ronakweb.com/public_html/wp-content/themes/ronakweb2/functions.php on line 249

با عضوت در خبرنامه ایمیلی جدیدترین مطالب و فیلم های آموزشی را در ایمیل تان دریافت کنید. اعضاء خبرنامه و صفحات اجتماعی روناک وب از امکانات ویژه ای برخوردار خواهند شد !!!